Op donderdag 5 december voorzien we om 13.30 uur een fotomoment met schoolkinderen, schepen Mike Torck, leden van het schoolteam en coördinator Ann Sels in basischool ’t Konkelgoed, Centrumstraat 24 in Lebbeke.
Die dag doen vrijwilligers een wilgenhuttendorp verrijzen. De laatste grote horde van een ingrijpende herinrichting!

Alle helpende handen zijn welkom. Expert Dieter Willems komt langs en deelt zijn kennis. Die kan je ook zelf kan aanwenden in je tuin of school!
Wist je dat niet alleen kinderen dol zijn op wilgenhutten als verstopplekje, rustzone of konkelfoes-plaats? Ook kleine dieren zoals kippen vinden het fantastisch!

Deze wilgenworkshop kadert in een intensief parcours dat ’t Konkelgoed aflegt om een groenere, avontuurlijke speelplaats te creëren. Lees meer >>
Daarbij kon de school al meermaals rekenen op hulp van de gemeente, onder meer bij het kraanwerk om de speelheuvels aan te leggen.

Deelnemen aan de wilgenworkshop is gratis, maar er wordt wel gevraagd je in te schrijven via het online formulier dat je op https://www.rlsd.be/nieuws/vlecht-je-mee-lebbeke-temse vindt. Er wordt koffie en soep voorzien. Wie helpt de school een handje?